Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Παραδοσιακά :
Κατσικάκι γιουβέτσι

Υλικά:

500γρ. Χρυσή Μανέστρα ‘ΗΛΙΟΣ’
1200γρ. περίπου κατσικάκι μπούτι
6 ώριμες ντομάτες
160γρ. βούτυρο
1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
6 φλυτζάνια τσαγιού νερό
Αλάτι, πιπέρι

Πλένουμε καλά το κρέας και το αλατοπιπερώνουμε.

Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις λιώνουμε στο μπλέντερ.

Βάζουμε το κρέας στο ταψί, προσθέτουμε το βούτυρο και το 1/3 από τον πολτό της ντομάτας.

Ψήνουμε καλά σε μέτριο φούρνο και τότε το βγάζουμε από το ταψί και το διατηρούμε ζεστό.

Προσθέτουμε τον υπόλοιπο πολτό ντομάτας και το νερό ζεστό και αφού πάρουν βράση, ρίχνουμε τη μανέστρα, την ανακατεύουμε με πηρούνι για να μην κολλήσει, προσθέτουμε λίγο αλατοπίπερο και αφήνουμε να σιγοψηθεί.

Το σερβίρουμε πασπαλισμένο με τυρί τριμμένο και το κρέας χωρισμένο σε μερίδες.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Σπαγέτι 6 ολικής με Καπνιστό Σολωμό & Βότκα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ο καθαρισμός των φίλτρων σε ιονιστές και air conditions, μειώνει την κατανάλωση ρεύματος.


Kiddo

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.