Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Γρήγορα :
Σπαγετίνη με σάλτσα μανιταριών

500γρ. Σπαγετίνη Νο 10 ‘ΗΛΙΟΣ’
400γρ. μανιτάρια
750γρ. κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι μέτριο τριμμένο
1 ματσάκι μαϊντανό φρέσκο
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι, πάπρικα

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για 15’.

Ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, το αλάτι και την πάπρικα συνεχίζοντας το βράσιμο για άλλα 5’.

Ανακατεύουμε τη σπαγετίνη Νο 10 με τη σάλτσα, σερβίρουμε σε μερίδες πασπαλίζοντας κάθε μία με μαϊντανό ψιλοκομμένο.

Απαραίτητος χρόνος: 30’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Φιδές με ζαμπόν και αρακά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Προτιμάμε τις γυάλινες συσκευασίες.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.