Σε ένα μπλέντερ ανακατεύετε το ½ φλιτζάνι αρακά, το γάλα, το αλεύρι το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Ζεσταίνετε το λάδι σ’ ένα αντικολλητικό σκεύος και σοτάρετε τα κρεμμύδια και το ζαμπόν για περίπου 5΄. Προσθέτετε το μίγμα του μπλέντερ, τον υπόλοιπο αρακά, χαμηλώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς για 3΄. Ετοιμάζετε το φιδέ σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού, στραγγίζετε και ανακατεύετε με τη σάλτσα. Αλατοπιπερώνετε και σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...