Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σωτάρετε τη χρυσή μανέστρα για 5΄. Προσθέτετε το ζωμό. Όταν πάρει βράση χαμηλώνετε τη φωτιά και σκεπάζετε το σκεύος. Αφήνετε να σιγοβράσει η χρυσή μανέστρα έως ότου απορροφηθεί ο ζωμός. Προσθέτετε το βασιλικό, την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά. Απομακρύνετε το σκεύος από τη φωτιά και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα. Χαράζετε τις ντομάτες στα τέσσερα, τις ανοίγετε σαν λουλούδι και τοποθετείτε επάνω το μείγμα της χρυσής μανέστρας.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...