Ανακατεύετε το αλεύρι, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν και την κανέλλα σε ένα μπωλ. Προσθέτετε τα κομματάκια του κρέατος και ανακατεύετε μέχρι να καλυφθούν από το μείγμα με το αλεύρι. Ζεσταίνετε τη μια κουταλιά ελαιόλαδου σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα κομματάκια κρέατος μέχρι να πάρουν ένα ωραίο καφέ χρώμα. Αφήνετε να βράσουν για 15’. Αφαιρείτε το μείγμα από το τηγάνι και συνεχίζετε με την άλλη κουταλιά ελαιόλαδο για να σοτάρετε τα καρότα και το κρεμμύδι. Ρίχνετε το σκόρδο, το μείγμα αλευριού που περίσσεψε και μαγειρεύετε για 1΄-2΄ακόμα. Προσθέτετε το ζωμό, τις σταφίδες και το μείγμα με τα κομματάκια κρέατος. Συνεχίζετε το μαγείρεμα για ακόμα 15΄. Ετοιμάζετε τη χρυσή σπαγετίνη σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της και την σερβίρετε με το κρέας και τη σάλτσα του. Πασπαλίζετε με το μαϊντανό.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...