Ετοιμάζουμε το Ριγατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Βράζουμε τα μικρά καρότα και τον αρακά μέχρι να μαλακώσουν.Σωτάρουμε τις λωρίδες του πράσου και της πιπεριάς με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα ενώνουμε με το ριγατόνι. Προσθέτουμε τα λαχανικά, τους κύβους κοτόπουλου, την μισή ποσότητα τυριού και ανακατεύουμε. Το βάζουμε στο φούρνο για 20’.Σερβίρουμε με το υπόλοιπο τυρί και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...