Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ΟC.Αφήνουμε τη ψίχα ψωμιού μέσα στο γάλα μέχρι να το απορροφήσει. Καβουρδίζουμε για 5’ τη καρυδόψιχα στο φούρνο και την αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε στο μίξερ το ψωμί, την καριδόψιχα, το σκόρδο, το τυρί και το ελαιόλαδο μέχρι να γίνουν κρέμα. Μεταφέρουμε τη κρέμα σε ένα μπολ και ρίχνουμε το γιαούρτι, τον κομμένο μαϊντανό, λίγο αλάτι και το πιπέρι.Ετοιμάζουμε τις τρομπέτες σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Ανακατεύουμε το μίγμα με τις τρομπέτες και σερβίρουμε.Γαρνίρουμε με τριμμένο κόκκινο πιπέρι.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...