Κόβουμε το πάνω μέρος κάθε ντομάτας και τα κρατάμε για “καπάκια”. Αδειάζουμε τις ντομάτες.
Ετοιμάζουμε το κουσκουσέ σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε σκεύος, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε για 5’ (πριν πάρει χρώμα).
Προσθέτουμε το σκόρδο, σωτάρουμε για 2-3’ και μετά το εσωτερικό από τις ντομάτες ψιλοκομμένο, τη ρίγανη και συνεχίζουμε για ακόμη 3-4’. Αφήνουμε να κρυώσει λιγάκι.
Ρίχνουμε τη φέτα, το κουσκουσέ, αλάτι, πιπέρι και γεμίζουμε τις ντομάτες και τις σκεπάζουμε με τα “καπάκια”.
Τις τοποθετούμε σε ένα πυρέξ και τις ψήνουμε για 20-30’ μέχρι να μαλακώσουν χωρίς να χάσουν το σχήμα τους.
Πριν σερβίρουμε βάζουμε 2-3 φυλλαράκια ρίγανη.(για γαρνίρισμα)