Κόβουμε το κρέας σε 10 περίπου μικρά κομματάκια. Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο. Ρίχνουμε το κρέας και τα σωτάρουμε όλα μαζί μερικά λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί, μέχρις ότου πιεί τα υγρά του. Προσθέτουμε τις ντομάτες με το ξύλο κανέλλας και συνεχίζουμε το βρασμό μέχρι να μαλακώσει το κρέας και η σάλτσα να πήξει αρκετά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό κατά τη διάστημα του βρασμού.Ετοιμάζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.Στρώνουμε τα μακαρόνια σε πιατέλα, πασπαλίζουμε με το τυρί και ζεματάμε με το βούτυρο. Από πάνω σερβίρουμε το κρέας με την σάλτσα του.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...