Ροδίζουμε στο ελαιόλαδο το κρέας. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια και το μπέικον. Όταν ροδίσουν σβήνουμε με το κρασί. Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε 1 ½ ποτήρι νερό, το ξύδι, την ζάχαρη και την δάφνη. Σιγοβράζουμε για 45’. Αφαιρούμε το κρέας και το κρατάμε ζεστό. Βράζουμε τα μακαρόνια για 10’ και τα σουρώνουμε. Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε πολύ προσεκτικά με την σάλτσα. Σερβίρουμε τα μακαρόνια με την σάλτσα και τα κομμάτια του κρέατος.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...