Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180oC. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και τη σόδα.
Προσθέτουμε το κρύο φρέσκο βούτυρο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Σε ένα άλλο μπωλ, ανακατεύουμε καλά το γάλα με το μέλι και το προσθέτουμε στο μείγμα.
Ρίχνουμε τη ζύμη σε ένα αλευρωμένο ταψί, σκεπάζουμε με λαδόκολλα και τη βάζουμε στο ψυγείο για 30΄.
Στη συνέχεια, βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, κόβουμε με κουπάτ τη ζύμη, ρίχνουμε από πάνω λίγη ζάχαρη και περνάμε με αυγό τα μπισκότα.