Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας για 5΄ και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και μετά τα αυγά ένα-ένα. Προσθέτουμε τη σόδα με το κονιάκ, το σιμιγδάλι, και το αλεύρι με τη baking. Ανακατεύοντας προσθέτουμε την καρυδόψυχα με τα μπαχαρικά. Απλώνουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για 50΄στους 200ο καλύπτοντας την επιφάνειά της με αλουμινόχαρτο 15’ πριν το τέλος. Μόλις τη βγάλουμε περιχύνουμε με το κρύο σιρόπι.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...