Σωτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, κόβουμε τη μελιτζάνα και το κολοκυθάκι σε κυβάκια τα αλευρώνουμε ελαφρά και τα τηγανίζουμε λίγο στο ίδιο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε 9 ποτήρια νερό, το δυόσμο και το μαϊντανό. Αφήνουμε να πάρει βράση, ρίχνουμε τη ντομάτα, το αλάτι, το πιπέρι και αφού περάσουν 5’ ρίχνουμε και το αστράκι στη σούπα.Όταν περάσουν 12’ απομακρύνουμε από τη φωτιά.Απαραίτητος χρόνος: 20’
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...