Σπαγέτι Ναπολιτέν
- 500γρ. Σπαγέτι 6 ΗΛΙΟΣ
- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- ½ κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες κ ψιλοκομμένες
- 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
- αλάτι και πιπέρι
Σωτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και μόλις αρχίσουν να βράζουν, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου. Ετοιμάζουμε το Σπαγέτι 6 σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.
Σερβίρουμε το Σπαγέτι περιχύνοντας με την σάλτσα.
Απαραίτητος χρόνος: 40΄