Βράζετε τη σπαγετίνη Νο 10 σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού και την κρατάτε ζεστή. Βράζετε τους μοσχιούς και κρατάτε ½ φλιτζάνι ζωμό για τη σάλτσα. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να ροδίσουν. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τη σάλτσα ντομάτας, τους μοσχιούς, αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος ρίχνετε τα μύδια και τα αφήνετε να βράσουν για 5΄ περίπου. Σερβίρετε τη σάλτα ζεστή πάνω στα μακαρόνια.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...