Σωτάρουμε την πεσκανδρίτσα και τα καλαμάρια για 5’. Ανακατεύουμε το σκόρδο, τη ντομάτα, την πάπρικα, λίγο αλάτι και μαγειρεύουμε για 5’. Προσθέτουμε τις γαρίδες και τα μύδια και σιγοβράζουμε για 3-4’. Ετοιμάζουμε το Spaghettissimo σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού κρατώντας ένα φλυτζάνι από το ζωμό. Προσθέτουμε το ζωμό και το Spaghettissimo στα θαλασσινά και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε γαρνίροντας με την ψιλοκομμένη ρόκα.
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...