CousCous ΗΛΙΟΣ με κατσικίσια παϊδάκια
ΥΛΙΚΑ (4 μερίδες):
- 200 γρ. CousCous ΗΛΙΟΣ
- 1 πορτοκάλι, το ξύσμα και τον χυμό
- 7 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κίτρινη πιπεριά, σε κυβάκια
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 4 κλωναράκια δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
- 16 κατσικίσια παϊδάκια
- αλάτι, πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Σε ένα βαθύ μπωλ, βάζουμε το CousCous. Ζεσταίνουμε 200ml νερό (όχι βραστό) και το ρίχνουμε πάνω από το CousCous. Καλύπτουμε με μία πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε για περίπου 5’ λεπτά) μέχρι να αποκτήσει την υφή που θέλουμε.
Ανακατεύουμε καλά το χυμό πορτοκαλιού και 4 κ.σ. ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε με το CousCous, τις πιπεριές και το μισό μαϊντανό.
Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σως. Ανακατεύουμε τον υπόλοιπο μαϊντανό, με το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το χυμό πορτοκαλιού και 3 κ.σ. ελαιόλαδο και αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε την γκριλιέρα και ψήνουμε τα παϊδάκια από κάθε πλευρά για τρία περίπου λεπτά. Σερβίρουμε με το CousCousκαι περιχύνουμε από πάνω με την σως.