Δεινοσαυράκια με φέτα και ψητές πιπεριές
ΥΛΙΚΑ (4-6 μερίδες):
- 500 γρ δεινοσαυράκια ΗΛΙΟΣ
- 200 γρ φέτα σκληρή τριμμένη
- 200 γρ ολόκληρες ψητές κόκκινες πιπεριές
- 100 γρ ψητές πιπεριές Φλωρίνης σε λωρίδες
- 100 ml Ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομένο σχοινόπρασσο
- Αλάτι και πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Βράζουμε τα δεινοσαυράκια σε άφθονα αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία .Σουρώνουμε και κρυώνουμε τα δεινοσαυράκια με τρεχούμενο κρύο νερό. Συγχρόνως πολτοποιούμε τις ολόκληρες πιπεριές μαζί με το ελαιόλαδο. Μεταφέρουμε τον πουρέ της πιπεριάς σε κατσαρόλα προσθέτουμε τα σουρωμένα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με την τριμμένη φέτα και το σχοινόπρασσο.