Σουφλέ με πέννες ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη με σάλτσα τυριού και μπρόκολο
ΥΛΙΚΑ:
- 400 γρ. πέννες ριγέ ΗΛΙΟΣ χωρίς γλουτένη
- 1 κ.σ. κίτρινη πολέντα Le Veneziane MOLINO DI FERRO
- 2 μπρόκολα μέτρια (μόνο τις φουντίτσες)
- 200 γρ. τυρί κρέμα (cream cheese)
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 400 ml κρέμα γάλακτος 20%
- 200 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
- 150 γρ. τυρί gouda τριμμένο
- 150 γρ. τυρί regato τριμμένο
- 100 γρ. καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη
- 50 γρ. τυρί regato τριμμένο
- λίγο βούτυρο για το πυρέξ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Βράζουμε τις πέννες ριγέ για 5 λεπτά και σουρώνουμε.
Βράζουμε το μπρόκολο 5' λεπτά το σουρώνουμε και το ανακατεύουμε με τις βρασμένες πέννες.
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα 50 γρ. regato και την πολέντα.
Βουτυρώνουμε ένα μακρόστενο πυρέξ και τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μακρόστενο πυρέξ. Πασπαλίζουμε στο τέλος από επάνω με το regato και τη πολέντα και ψήνουμε στους 180˚C για 45' λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.