Μοσχαρίσια τηγανιά με πολύχρωμες πιπεριές με πέννες ριγέ
ΥΛΙΚΑ:
- 500 γρ πέννες ριγέ ΗΛΙΟΣ
- 200 γρ μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε σκαλοπίνια
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 πορτοκαλί πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
- 1 μικρό κρεμμύδι σε κυβάκια
- 150 ml κόκκινο ξηρό κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
- 1 κουταλιά σούπας ψιλοκομένο μαϊντανό
- 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και μόλις κάψει, βάζουμε τα σκαλοπίνια έως ότου ροδίσουν. Σβήνουμε με τα 100 ml του κρασιού και προσθέτουμε το δενδρολίβανο. Μόλις πάρει μια βράση τα μεταφέρουμε σε ένα μπώλ. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σωτάρουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια . Σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί και προσθέτουμε το κρέας. Συγχρόνως βράζουμε τις πέννες σε άφθονα αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στην συσκευασία. Σουρώνουμε και προσθέτουμε αμέσως στο τηγάνι με το κρέας και τις πιπεριές. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 λεπτά. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.