Μανέστρα με λαχανικά και παρμεζάνα
ΧΡΟΝΟΣ: 20min
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1
ΥΛΙΚΑ:
- 1 φλ. Χρυσή μανέστρα ΗΛΙΟΣ
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 φλ. καρότα baby, ψιλοκομμένα
- 1 φλ. μπουκετάκια μπρόκολο
- ½ κ.γ. χοντρό αλάτι
- 1 φλ. νερό
- 1 ½ φλ. ζωμό κότας
- 1/3 φλ. παρμεζάνα, τριμμένη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Ρίχνουμε στον κάδο του επεξεργαστή τροφίμων το κρεμμύδι και το σκόρδο και ψιλοκόβουμε.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα καρότα, τα μπουκετάκια μπρόκολο, τη Χρυσή μανέστρα, το αλάτι και σοτάρουμε για 5 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το νερό και το ζωμό κότας και μαγειρεύουμεχωρίς καπάκι σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά, μέχρι η Χρυσή μανέστρα να χυλώσει και να αρχίσουν νααπορροφούνται τα υγρά.
Προσθέτουμε την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/syntagi/1635/Manestra-me-lachanika-kai-parmezana