Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Συνταγές από Σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο :
Μακαρονάδα με πέστο αβοκάντο

ΧΡΟΝΟΣ: 20min
ΜΕΡΙΔΕΣ: 4
ΔΥΣΚΟΛΙΑ: 1

ΥΛΙΚΑ:

  • 500 γρ Χρυσή Σπαγετίνη ΗΛΙΟΣ
  • 3 ώριμα αβοκάντο, κομμένα στη μέση και καθαρισμένα
  • 1/4 φλ φρέσκα φύλλα βασιλικού
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 3 κ.σ. χυμός λεμονιού, φρέσκος
  • χοντρό αλάτι, κατά βούληση
  • μαύρο πιπέρι, κατά βούληση
  • 1/4 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 ½ φλ ντοματίνια,κομμένα στη μέση
  • 1/4 φλ καλαμπόκι κονσέρβα, πλυμένο και στραγγισμένο (προαιρετικά)


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει, ρίχνουμε τη Χρυσή Σπαγετίνη και τη βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.

Σουρώνουμε τη Χρυσή Σπαγετίνη και την αφήνουμε στην άκρη.

Βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ το αβοκάντο, το βασιλικό, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.

Όσο χτυπάμε τα υλικά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγά-σιγά μέχρι το μείγμα να γίνει μια πηχτή κρέμα.

Αφήνουμε την πέστο στην άκρη.

Σε ένα μεγάλο μπολ σερβίρουμε τα μακαρόνια, περιχύνουμε με την πέστο αβοκάντο, προσθέτουμε τα ντοματίνια , το καλαμπόκι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

http://www.dimitrisskarmoutsos.gr/syntagi/1491/Makaronada-me-pesto-avokanto

Ηλιομαγειρέματα...

Σούπα ζυμαρικών με ψητές ντομάτες και τυρί ρικότα

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Μειώνουμε τις μετακινήσεις με το Ι.Χ. χρησιμοποιώντας τα Μ.Μ.Μ.


Gluten Free

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.