Φάουστο
|
500γρ. Λαζάνι ‘ΗΛΙΟΣ’ |
|
1 μπρόκολο |
|
250ml νερού ελαιόλαδο |
|
4 σκελίδες σκόρδου |
|
αλάτι, ρίγανη | Βράζουμε το μπρόκολο για 5’. Αφαιρούμε τα κοτσάνια του και κόβουμε το υπόλοιπο.
Ετοιμάζουμε τα λαζάνια σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού.
Σε ζεστό ελαιόλαδο ρίχνουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο και τ’ αφήνουμε να ροδίσει. |
|
Το παίρνουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε - καυτό - το μπρόκολο και τα λαζάνια.
Ανακατεύουμε απαλά να ενωθούν τα υλικά και σερβίρουμε σε μερίδες.
Απαραίτητος χρόνος: 20’