Σωτάρουμε το σκόρδο με το φρέσκο βούτυρο, ρίχνουμε το μαϊντανό, το πιπέρι, το αλάτι και το κρασί.Προσθέτουμε τα μύδια μαζί με το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5. Εν τω μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη μαζί με το αλεύρι και τα προσθέτουμε στα μύδια βάζοντάς το να βράσει για 3’ ακόμη. Ετοιμάζουμε τις αχιβάδες σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού τους.Σερβίρουμε σε μερίδες τις αχυβάδες και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα μυδιών.Απαραίτητος χρόνος: 30’
Ηλιομαγειρέματα...
Δείτε περισσότερα...