Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
‘Η Λ Ι Α Ν Α’

  • 500γρ. Ταλιατέλλες ‘ΗΛΙΟΣ’
  • 1000γρ. ντομάτες ώριμες
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • ½ ποτηράκι ελαιόλαδο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας
  • ½ ποτηράκι νερό
  • αλάτι, πιπέρι, βασιλικός (προαιρετικός)

Ρίχνουμε τις ντομάτες σε ζεστό νερό για 3’, αφαιρούμε τη φλούδα τους και τις βράζουμε ολόκληρες μαζί με την πιπεριά και το μαϊντανό για 30’. Πολτοποιούμε τα υλικά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, το βασιλικό και τον πελτέ ντομάτας (διαλυμένο στο νερό). Σιγοβράζουμε για 15’ ούτως ώστε να ‘δέσει’ η σάλτσα.
Ετοιμάζουμε τις Ταλιατέλλες σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Σερβίρουμε σε μερίδες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.

Απαραίτητος χρόνος: 50’

Ηλιομαγειρέματα...

Πράσινες ταλιατέλλες με φρέσκο σολωμό και σπαράγγια

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Προτιμάμε φρούτα και λαχανικά εποχής από τον τόπο μας.


Gluten Free

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.