Θαλασσινή απόλαυση
- 500γρ. Σπαγετίνη 11 ‘ΗΛΙΟΣ’
- 500γρ. ποικιλία θαλασσινών (μύδια, γαρίδες, κτλ)
- 1 ποτηράκι ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδου
- 3 φύλλα δάφνης
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά (γλυκιά)
- 4 ντομάτες ώριμες
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το σκόρδο, το μαϊντανό και την πιπεριά ψιλοκομμένα. Όταν ροδίσουν ρίχνουμε τα φύλλα της δάφνης και τη ντομάτα τριμμένη.
Αφήνουμε να βράσουν 20’. Ρίχνουμε τα θαλασσινά και τα μαγειρεύουμε για ακόμα 6’-7’.
Ετοιμάζουμε τη Σπαγετίνη 11 σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού και τη σερβίρουμε σε πιατέλα με τη ‘θαλασσινή απόλαυση’.
Η συγκεκριμένη συνταγή ταιριάζει πολύ και με Λαζανάκι ΗΛΙΟΣ.
Δοκιμάστε την!
Απαραίτητος χρόνος: 45’