‘Χρυσή Σπαγετίνη’ με σάλτσα λαχανικών & μυρωδικών
- 500γρ. Χρυσή Σπαγετίνη ΗΛΙΟΣ
- 500γρ. τριμμένη ντομάτα
- 3 κρεμμύδια
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κρασί άσπρο
- 1 καρότο
- 2 φύλλα δάφνης
- 1 μικρό ματσάκι σέλινο, μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
Σωτάρουμε με το ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα σιγοβράζουμε για 20’. Ρίχνουμε την ντομάτα, τα λειώνουμε και τα ξαναβράζουμε μέχρι να γίνουν πηχτή σάλτσα. Βράζουμε τη Χρυσή Σπαγετίνη σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Σερβίρουμε σε μερίδες τα ζυμαρικά και περιχύνουμε κάθε μερίδα με τη σάλτσα.
Απαραίτητος χρόνος: 45’
| |
|
Αγοράζουμε οικολογικά-υβριδικά- αυτοκίνητα. Η οικονομία από τη βενζίνη σύντομα θα κάνει μερική απόσβεση των χρημάτων μας.
|
|