Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Σαλάτες :
Τριβέλι ολικής αλέσεως με σελινόριζα

500γρ. Τριβέλι ολικής αλέσεως ‘ΗΛΙΟΣ’
500γρ. βρασμένο κρέας κοτόπουλου κρύο
1 σελινόριζα
5-6 φύλλα μαρουλιού
200γρ. τυρί έμενταλ
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού

Ετοιμάζουμε το τριβέλι σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού, το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.

Μέσα σε μία σαλατιέρα κόβουμε σε λεπτές φέτες τη σελινόριζα, σε κύβους το τυρί και το κρέας κοτόπουλου, ψιλοκόβουμε το μαρούλι και ρίχνουμε το τριβέλι.

Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Χτυπάμε τη μαγιονέζα, τη κέτσαπ και το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε το μίγμα.

Απαραίτητος χρόνος: 20’

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Γεμιστές ντομάτες με χρυσή μανέστρα και λαχανικά

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Προτιμάμε φρούτα και λαχανικά εποχής από τον τόπο μας.


Gluten Free

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.