Σπαγέτι με ψητά ντοματίνια, δυόσμο και αρακά
![](../files/templateimages/cont_bul.jpg) |
500γρ. Σπαγέτι Νο 6 ‘ΗΛΙΟΣ’ |
![](../files/templateimages/cont_bul.jpg) |
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο |
![](../files/templateimages/cont_bul.jpg) |
250γρ. κατεψυγμένο ή φρέσκο αρακά |
![](../files/templateimages/cont_bul.jpg) |
400γρ. ντοματίνια ψητά στο φούρνο |
![](../files/templateimages/cont_bul.jpg) |
2 κουταλάκια ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο αλάτι και πιπέρι πράσινο | Ετοιμάζουμε το Σπαγέτι Νο 6 σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Βράζουμε το αρακά, τον σουρώνουμε και τον ρίχνουμε στο Σπαγέτι.
Προσθέτουμε τα ψητά ντοματίνια, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο και το δυόσμο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.
Ντοματίνια ψητά στο φούρνο: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 130οC. Κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση, τα τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό ταψί, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη.
Τα ψήνουμε για 1 ώρα περίπου.
|
![](../files/syntages/070_N01_006.jpg) |
| |
|
Μπορούμε να προσθέσουμε μία γλάστρα στο μπαλκόνι μας.
|
|