Αρχική Σελίδα : Διατροφή & Υγεία : Ηλιομαγειρέματα : Νηστίσιμα :
Σπαγέτι με ψητά ντοματίνια, δυόσμο και αρακά

500γρ.  Σπαγέτι Νο 6 ‘ΗΛΙΟΣ’
2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
250γρ.  κατεψυγμένο ή φρέσκο αρακά
400γρ.  ντοματίνια ψητά στο φούρνο
2 κουταλάκια ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο αλάτι και πιπέρι πράσινο

Ετοιμάζουμε το Σπαγέτι Νο 6 σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού. Βράζουμε το αρακά, τον σουρώνουμε και τον ρίχνουμε στο Σπαγέτι.

Προσθέτουμε τα ψητά ντοματίνια, 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο και το δυόσμο. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.

Ντοματίνια ψητά στο φούρνο: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 130οC. Κόβουμε τα ντοματίνια στην μέση, τα τοποθετούμε σε ένα αντικολλητικό ταψί, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγη ζάχαρη.

Τα ψήνουμε για 1 ώρα περίπου.

Επιστροφή

Ηλιομαγειρέματα...

Χρυσή σπαγγετίνη με αρνάκι

Δείτε περισσότερα...more

 
Δείτε όλες τις συνταγές...more
Ξεπαγώνουμε τα τρόφιμα στο ψυγείο και όχι κάτω από τρεχούμενο νερό.


Μεσογειακά

 
Εκτύπωση Σελίδας
Αποστολή Σελίδας
Copyright © 2023 HELIOS - All Rights Reserved
Βιομηχανία Ζυμαρικών "ΗΛΙΟΣ", ΠΑΝΑΓ.ΣΠ.ΔΑΚΟΣ ΑΒΕΕ,
11ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας Μεταμόρφωση 14451, Αττική
ελλα-δικα-μας   Powered by Osmium™
Creative Marketing S.A.